Recomandari

ANA S: "Aveam mereu impresia ca achizitionarea unui imobil presupune o imensa bataie de cap, stres infinit si vigilenta maxima. Am achiztionat un apartamanet prin agentia Mr Exclusivitate si lucrurile au stat cu totul invers. Totul a decurs firesc, usor, s-au ocupat de toate documentele, de relatia cu banca, de programarea la notar incat tot ceea ce am avut de facut a fost sa semnam niste documente la banca si la notar. Si asta a fost tot. In rest, atitudinea profesionala si disponibilitatea si atentia pentru ca totul sa se desfasoare conform planului au fost elementele care au caracterizat colaborarea noastra. Pe langa asta am comunicat foarte bine si am reusit sa cream o relatie bazata pe incredere si cred ca asta e cel mai important. Sper sa apara cat mai multe de astfel agentii pentru ca e nevoie sa ridicam un pic standardele la care se fac tranzactiile imobiliare in tara noastra."(https://www.linkedin.com/in/ana-szabadszalasi-voica-2510295/)

 

CARL WILSON: "Mr.Exclusivitate will design an individualised selling plan for your property, based on a real understanding of market conditions and implement it with professionalism and consistency. The agency takes a highly creative approach to problem-solving during the life of the plan and will keep you appropriately informed along the way. It is very clear that Mr.Exclusivitate is determined to (and does) sell the property it takes on and i cannot recommend them highly enough" 

 

TUDOR CARAICIUC: "10 zile. Atat a durat pana am primit oferta cea mai buna, pe care am si acceptat-o. 10 zile in care aproape ca am uitat ca vand un apartament, cu toate ca primeam informatii periodice despre vizionari si oamenii care au calcat pragul casei. Comunicarea cu Dragos a fost excelenta, un tip foarte amabil, calm si cu mult tact. Modelul de business si modul de lucru al lui Dragos si al echipei conduse de Radu m-au convins sa aleg sa lucrez cu ei si sa investesc in ideea de exclusivitate la vanzare, idee care cred ca ar trebui schimbe viziunea agentiilor imobiliare clasice."

 

SORIN BREZINA: "Am lucrat cu Radu si Florina de la Mr. Exclusivitate pentru vanzarea unui imobil ceva mai greu vandabil, fiind si monument istoric. Am incercat vanzarea si cu un an inainte cu trei agenti diferiti, fara sa primesc macar o oferta concreta. Radu a actionat ca un adevarat profesionist, a intuit imediat potentialul imobilului si a identificat exact tipul de cumparator care s-ar preta pentru respectivul imobil. Avand o mare experienta si relatii numeroase in piata, a reusit sa ma ajute sa inchei tranzactia mai rapid decat speram. In plus, inca de la inceput, m-a ajutat cu recomandari pentru a face imobilul mai atractiv pentru vanzare si mi-a oferit in permanenta informatii despre cum merge procesul.
Ii recomand pe Radu si firma Mr. Exclusivitate pentru orice vanzator care cauta atat eficienta dar si transparenta si incredere in relatia cu un agent
."